Dyktige elektrikere søkes

– Vi satser på folk

– Etterspørselen etter gode håndverkere er stor og kunder vil ha jobben utført av seriøse firmaer med god kompetanse. Vi har lang erfaring og beina godt plantet på jorda. Våre kunder er fornøyde – og skal alltid være fornøyd med jobben vi gjør, sier daglig leder, Tor-Finn Riksfjord.

Elektriker Even mener trivsel er avgjørende, og det å jobbe i en mindre bedrift gir både mer frihet, fleksibilitet og mulighet til å være med på å bestemme og utvikle bedriften.

Godt miljø og trivelige folk

Even utdannet seg til elektriker på Romsdal VGS og var lærling hos Romsdal Elektro. Etter læretiden flyttet han til Bergen og i løpet av de 10 årene i Bergen jobbet Even hos et stort og et mindre firma.

– Det tok flere år år med overtaling for å få samboeren til å bli med hjem til Romsdal. Nå bor vi sammen med våre tre døtre i Eidsvåg. Det var godt å komme hjem, og heldigvis kunne jeg fortsette i jobben hos Romsdal Elektro, sier Even.

– Jeg trives i Romsdal Elektro. Trivsel er viktig, og det å jobbe i en mindre bedrift gir både mer fleksibilitet, mulighet til å være med på utviklingen av bedriften og frihet til å bestemme arbeidsdagen selv. I en stor bedrift er ikke det mulig.

Med de høye strømprisene er solcelle-panel virkelig i skuddet. Her monterer Matt, som er fra Polen solcellepanel på taket av et bolighus sammen med Even.

Natur, stillhet og ren luft

Matt har reist verden rundt og har besøkt 108 land. Etter å ha sett hva verden har å by på valgte han for 6 år siden å flytte til Molde og å jobbe i Romsdal Elektro.

– For meg er Romsdal Elektro en perfekt arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver og med mulighet til å styre arbeidsdagene selv. Jeg valgte å slå meg ned i Molde på grunn av den rene luften, naturen, stillheten og at det er et trygt land, sier Matt. På fritiden er jeg mest mulig ute i den fantastiske naturen og er veldig fasinert av fosser, grotter og fjellene.

New Zealand og Canada er også land jeg vurderte å bosette meg i, men avstanden fra hjemlandet, Polen, er for lang. Når det lettes på Korona-restriksjonene rundt i verden kan jeg kanskje reise igjen?

Tor-Finn Riksfjord og Torgils Vestad i Romsdal Elektro

Vi satser på folk

Daglig leder i Romsdal Elektro, Tor-Finn Riksfjord og Torgils Vestad satser på godt arbeidsmiljø og trivsel for alle i firmaet.​

Kontakt oss om du er interessert i en spennede jobb hos oss.

Kontakt oss

Romsdal Elektro AS
Julsundvegen 199
6411 Molde
Tel: 70 33 44 66
E-post: kontakt@romsdalelektro.no

Les mer om oss på: www.romsdalelektro.no

Om Romsdal Elektro

Romsdal Elektro AS har eksistert i mange tiår, og har en solid og mangfoldig kompetanse. Firmaet gjør alt fra småjobber til større entreprenørprosjekt. Kompetanse og utvikling settes høyt. Alltid faglig oppdaterte, og tar raskt i bruk nye metoder og verktøy for å gjøre en best mulig jobb.

Innholdsmarkedsføring og foto

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler